sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas valkoinen heteromies päästää kunnon kiai-huudon ja vaati selvitystä Tampereen asunnottomien tilanteeseen: Miksi suomalaisia asunnottomia syrjitään asuntojonoissa luottohäiriömerkinnän perusteella?

Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas valkoinen heteromies päästää kunnon kiai-huudon ja vaati selvitystä Tampereen asunnottomien tilanteeseen ja asuntoja asunnottomille tamperelaisille

Miksi suomalaisia asunnottomia syrjitään asuntojonoissa luottohäiriömerkinnän perusteella? Ei kai pelkkä "luottohäiriömerkintä" oikeuta ilman vuokravelkoja asuntomarkkinoilta poissulkemiseen yhdenvertaisuutta rajusti loukaten ja syrjien?

On erikoista kun samaan aikaan muualta maailmasta rahdataan porukkaa Suomeen ja Tampereellekin kuin "kannettuna vetenä kaivoon" ilman järjen hiventäkään. 
Jollei tamperelaisille suomalaisille riitä asunto-oikeutta ja asuntoa niin kuinka on moraalisesti kestävää majoittaa ja asuttaa täysin vierasperäisiä lämpimien vyöhykkeiden ihmisiä rasittamaan kansantalouttamme sekä kasvattamaan ekologista jalanjälkeämme?

http://karjala-petsamo-takaisin-suomelle.blogspot.com

Suomi suomalaisille, tämä on suomalaisten maa, osin tosin miehitettynä

http://kaupunginvaltuutettu-tampere.blogspot.fi/

Lisää asiaa muista kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehdon vaaliblogeista ;)

Kunnallispoliittinen maahanmuuttoa ja islamia koskeva ehdotukseni ja vaatimukseni:

Pakolaisten vastaanotosta  ja ns. elintasopakolaisuuden suosinnasta luopuminen ja kieltäytyminen voisi avata tamperelaisille asunnottomillekin ihmisarvoisen elämän katto pään päällä ja muutakin kuin kassi kädessä tai kädet taskussa haahuilun elämäntarkoituksena. 

Mahdollista muutosta parempaan Tampereen asunnottomille: Valitse valkoinen hetero suomalaisasiamies Seppo Lehto valtuustoon
Yhteenveto: Rajaton maahanmuutto ja islamin suosinta Tampereellakin seis kaikilta osin, sekä asuntoja tamperelaisille asunnottomille vaikka hotellista, kun kerta on lukuisia eri "kunniakansalaisia" afgaaneita, somaleita, irakilaisia jne on varaa majoittaa kaupungin lukuun. 

On suurta huijausta väittää että elintasopakolaisuuden rahoittaminen olisi jotenkin humaania. Humaanimpaa on huolehtia omasta kansasta ensin ja antaa jakojäännöksestä apua suoraan paikan päälle. 

Ohessa erään yhteiskuntamme tuesta nauttivan irakilaisen kommentti fb-sivulleni: 

Lehto Seppo Ohessa irakilaiseksi terroristiksi esittäytyneen tamperelaisen uhoa: Ahmed Yusuf: vittu sää oot idiootti
noin tunti sitten Ahmed Yusuf Opiskeli koulussa University of terrorist i
raq
Asuu nyt paikkakunnalla Tampere, Finland
Paikkakunnalta Samawa
Syntynyt 16. toukokuuta
Tietoja

Tykkäämiset 359
Tunnetko henkilön Ahmed?Jos tunnet henkilön Ahmed, lähetä hänelle kaveripyyntö tai lähetä hänelle viesti. Voit myös tilata hänen julkiset julkaisunsa.
Työ ja koulutus

University of terrorist iraq
Varanasi, India
Tiedot
Tietoja
Asuu nyt paikkakunnalla Tampere, Finland
Syntynyt 16. toukokuuta
Osaa kieliä Iraqi Arabic, Francés, Finnish, Créole martiniquais


Kenen etua palvelee, jopa facebookissa "terroristeina" esiintyvien vierasperäisten majoittaminen ja yhteiskuntamme tuki heille verrattuna siihen mitä voisimme voittaa auttamalla asunnottomat kotoperäiset jaloilleen?


Tampereen kaupungin tilastot asunnottomista ovat osin harhaanjohtavia. Jos on kirjattu tälle vuodelle n. 350 asunnotonta, niin kuinka monta maksaa yö kerrallaan tilapäismajoituksesta tai on heittäytynyt kokonaan yhteiskunnan ulkopuolelle, niin ettei enää jää mitään kirjoihin ja kansiin, kun sitä apua ja turvaa ei tule edes asunnon kautta? 

Asunnottomuuden tilastoinnin luotettavuus on vain suuntaa antava, ei lopullinen totuus, vaikka monille asunnottomuus on lopullinen ratkaisu elämän sortumisena viluun, nälkään, alkoholismiin ja sairauksiin, kun ei ole edes seiniä ympärillä.

Tamperelainen aito suomalainen humanisti
kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehto

PS: Ei mikään paskahammas kepuli, kokoomuslainen tai demaripaskanjauhaja katteettomien hyvinvointipuheiden pitäjä ja "rasismilla" kuin neuvostoaikoina "neuvostosuhteilla" ratsastaneet pukupellet ravatti vinossa ja stalisnajaa rinnuksilla.

Lisää asunnottomuudesta ja kunnallisvaaleista
http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com/  oheisen blogin kautta


---------------------------------------------------------------------------------------
http://tamperelainen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com/

-----------------------------------------------------------------