lauantai 1. syyskuuta 2012

Tamperelaista alkuvoimaa sammontakojan raivokkuudella kalevalaisen perinteen jatkumona Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon: Jyrkkä ei rantatunnelihankkeelle ja ahdasrakentamiselle Näsijärven rantaan, sekä vierasperäisten suosimisille kunnallisissa asuntojonoissa alkuperäkansan perusoikeuksia rikkoen

Tamperelaista alkuvoimaa sammontakojan raivokkuudella kalevalaisen perinteen jatkumona Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon: Jyrkkä ei rantatunnelihankkeelle ja ahdasrakentamiselle Näsijärven rantaan, sekä vierasperäisten suosimisille kunnallisissa asuntojonoissa alkuperäkansan perusoikeuksia rikkoen

-----------------


Kuntalaisten peruspalvelut ja yhdenvertaisuus kuntalaisena ja kansalaisena ovat pahasti retuperällä toimeentulossa ja asumisessa. Esim. sosiaalitoimen tapa vastaanotto on kielletty suomalaisilta. Palvelu vain vierasperäisille ns. mokuille. Eikö kukaan näe tässä mitään ristiriitaa perusoikeuksien näkökulmasta?
Sama toistuu asuntojen saatavuuden suhteen. Asunnot järjestyvät kuin taikaiskusta ja niitä jopa pidellään tyhjillään sopiville muualta tulleille luku- ja kirjoitustaidottomille "huippuosaajille", samaan aikaan kun suomalaiset joutuvat kulkemaan toisten nurkissa tavarat heitteillejätettyinä, kun ei ole asuntoa.


Elämme liikaa nauhoittavasssa ykkösiä ja nollia maailmassa, kaikkea tarkkaillaan, mutta millään ei ole oikeastaan väliä, kunhan vaan ei kritisoida vallassaolevia tai heidän lemmikkejään rajatonta maahanmuuttoa ja islamia, sekä niitä tukevia keinotekoisia varantojamme syöviä erilaisia jopa suorastaan meitä silmään pissiviä parasiittirakenteita SPR, Kirkon ulkomaanapu, jne. Eikö kukaan uskalla kysyä: Miten kannettu vesi kaivossa pysyy?-----------------------------------------------------------------------
Tampereen punikkien päämajan tilalla jatkoi aikansa Suomen Trikoo, kunnes siirtyi Tampereen yliopiston tilaksi  vuosikymmenten aikaperioidille, kunne sillekin tuli loppu 2000-luvulla. Surullista on tuo Suomen Trikoon muistomerkin tapainen jämähtänyt punikkiperinteen eli hölmöjen höynäytyksen jatkuminen kaavoituksessa, asuntorakentamisessa ymv:ssa missä vain ohjaillaan rahaa entiseen malliin jopa korruptoituneesti erilaisille "yleishyödyllisille" tahoille kuten aso-yhtiöt, jotka eivät ole euroakaan omaa rahaa ko. projekteihin laittaneet. Tälläinen kommunistinen asukkaiden varantojen ryöstö saisi loppua ja palauttaa aso-asunnot ko. hankkeita rahoittaneille asukkaille.

---------------------------------------
Tampereen liikuntapalveluissa hullua touhua. Isännöitsijät voivat ilman käyttäjäpalautetta tuhota kaupungin tenniksen hiekkanurmikentät ja muuttaa ne pienelläkin sateella kelvottomiksi pelialustoiksi yksipuolisin Lemminkäinen sopimuksin. Paljonkohan sitä tapahtuu muussa rakennustoiminnassa?

Tampereen Kaupissa vain yksi hiekkanurmikenttä. Mikäli aiot saada massakenttää pelialustaksi mene Pyynikille Timo Salmen hallinnoimille tenniskentille tai Tatsin hallinnoimille tenniskentille.

Esim. Lahdessa tenniskenttien saatavuus on huomattavasti parempi, vaikka on paljon pienempi paikkakunta populaltaan
-------

Olkaa valppaita ja ymmärtäkää aina ei ole syytä alistua, ei ylhäältä eikä ns alhaalta tuleviin komentoihin ja jallituksiin, vaan voi myös kyseenalaistaa ja vaatia parempaa palvelua ja yhteiskuntarauhaa ihan oikeista arvoperusteista alkaen: Kotirauha, kunnon asunnot ( ei siis homeasuntoja, vaan kunnon asuntoja) kohtuulliset asumismenot, alhaisempi kokonaisveroaste jne.
--------------------
Historiallinen kerronnallinen muistelo vainajien päivältä 5.11.2011 opiksi ja ojennukseksi:------------------------------
Ruotsinterveiset 4.8.2012 Millesgårdenista

http://youtu.be/wr4WrrFaE5k
------------------

http://tamperelainen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com/

----------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti